re- FORMAT re- FORMAT re- FORMAT

20.02.21 — 04.04.21

Over re-FORMATOorspronkelijk getiteld FORMAT, was het na vele discussies op afstand dat het voorvoegsel van re- werd vastgesteld. Het programma fungeert vanaf zijn ontstaan als een platform om de kloof tussen opleiding en het professioneel leven in de creatieve industrie te helpen overbruggen. Het kan een stressvolle tijd zijn van twijfel en niet weten. re-FORMAT fungeert dus als een plek om samen te komen, te leren en te ondersteunen. Het afgelopen jaar, zo intens als het was, heeft dit niet tegengehouden. We hebben de dingen echter anders moeten aanpakken.

We moesten alles herdenken, herschikken, herformuleren.

Deze website doet dienst als archief van de projecten, inspiratie en onderzoek van de laureaten. Je kan meer te weten komen over de acht projecten, mogelijk gemaakt dankzij de steun van Z33, door te klikken op Laureaten in het menu hierboven.

Als het afgelopen jaar ons iets heeft bijgebracht dan is het wel de diepe verwevenheid tussen onze on- en offline wereld. De tentoonstelling in Z33 en de DeepMind is onze poging om deze twee werelden te overbruggen, om steun, plaats en samenkomst te kunnen bieden.

Wat is DeepMind?Klik op DeepMind in het menu hierboven om willekeurige berichten van onze laureaten te ontdekken over hun project en werkproces. Elke keer dat je de pagina bezoekt of vernieuwt, zal de samenstelling van essay-fragmenten, projecten en onderzoek anders zijn: zo kun je verbanden leggen waar de laureaten nooit van hebben gedroomd.

Maak je eigen
tentoonstellingspublicatie

  1. Verken de DeepMind, versleep en herschaal de beelden zoals je maar wil.
  2. Zoek een pagina die je wil toevoegen aan je publicatie.
  3. Klik vervolgens op de knop Bewaar in de rechterbenedenhoek om deze toe te voegen aan je verzameling.
  4. Zodra je alle gewenste pagina's hebt, maak je je gepersonaliseerde publicatie door rechtsonder op de knop Genereer publicatie te klikken.
  5. Tot slot wordt er automatisch een PDF gegenereerd die je thuis, op het werk of zelfs in Z33 kunt afdrukken.
  6. En voila, je hebt je eigen publicatie van de re-FORMAT tentoonstelling.